grtlike

اگه دنبال یه کار خوب و با درامد خوب هستی که ساده باش حتما بخون

لینک سایت

سایت کسب درآمد روسی که چند وقت میشه توی ایران معروف شده و صدرصد پرداختی هم داشته فرصت عالی هستش که میتونی استفاده کنی  

getlike

مثل بقیه سایت ها کار سختی نداره و گزارش کار هم نمیخواد و خودکار تایید میکنه درآمد بدست اومده هم خوبه و با یک وز کار میشه 100 روبل که برداشته رو بدست بیاری و حالا اگه هر روز فقط با روش زیر وقت بزاری بجای تلف کردن وقت توی شبکه ها مجازی میتونی راحت در هفته 500 روبل و در ماه چیزی حدود 2000 روبل دربیاری که خیلی خوبه  حتی برای کسی که کار ثابت داره چه برسه به دانشجویان و کسانی که نیاز دارن به چنین کاری

درآمد بدست اومده هم به روبل هستش و برداشت هم با حساب پایر که  در ایران بهترین روش برداشت هستش و اگه در روز هر دو ساعت یه بار سر بزنی و کار لایک و فالوو کردن  رو انجام بدی نه خسته میشی و نه مشکلی برای اینستاگرام پیش میاد بریم سراغ آموزش

1 با استفاده از لینک بالا یا لینک پایین صفحه وارد سایت شو صفحه سایت میاد که با علامت مشخص کردم روی این گزینه بزن تا صفحه ثبت نام بیاد بریم سراغ مرحله دو

2 حالا روی گزینه که علامت داره توی عکس بزن و طبق نوشته ها عکس پر کن ایمیلی استفاده کن که کد تایید براش اومد بری و بخونی

3 حالا توی این عکس شما ثبت نام شدی و با زدن گزینه قرمز رنگ که تاییده ایمیل هست برات یه ایمیل ارسال میشه روی همون ایمیل که دادی به سایت برو لینک تایید رو بزن

لینک سایت

4 حالا با زدن لینک تایید به این صفحه میای با زدن گزینه بالا وارد صفحه اصلی سایت بشو که کار ما هستش

5با زدن روی هر یک از این کار ها چنین صفحه ای باز میشه و ازتون وصل کردن اینستا رو میخواد 

بچه ها سعی کنید اینستاگرامی بدید که استفاده ای ندارید و 12 تا پست داشته باشه با چند تا فالوور 

6 حالا اینجا اسم اینستاگرامت رو وارد کن اولش علامت @ رو یادت نره و تایید رو بزن و تمام

7حالا بعد از کار کردن روی این سایت همونجوری که گفتم برای اینکه هم خسته نشی و هم حساب اینستا براش مشکلی نیاد میای این صفحه

میای این صفحه برای برداشت که توی عکس توضیحات هست مینیموم برداشت هم100 روبل هست که  خیلی راحت میرسی بهش من خودم توی تست کردن توی یک و نیم ساعت به 50 روبل رسیدم پس واقعا مفیده کارش

در آخر 

دوست عزیز من اگه دوست داشتی یا نداشتی یا لایک میکنی پست رو یا خوندی اگه مشکل داری و دانش آموز دانشجو یا هرچی از این فرصت استفاده  من قول میدم آموزش ساخت حساب پایر هم برات بزارم خیلی خیلی زود یا میتونی سرچ کنی ولی در هر صورت از این سایت استفاده کن چون تا الان بهترین بوده

لینک سایت

لینک سایت

کسب درآمد اینترنتی روبل

,سایت ,کار ,صفحه ,لینک ,هم ,    ,لینک سایت ,این صفحه ,از این ,و با

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوازم خانگی بوش مستر سئو بصیرت 313 حفاظ ساختمان دانلود فیلم گروه هنر خوی کتابخانه عمومی کوثر مبل جدید 2019 مینیمالیستی،سبک زندگی کمینه